Robotter til lands og i luften 2022

Ringkøbing-Skjern Kommune Madmødet

Ta’ med og oplev hvordan droner og robotter kan bruges i marken, og dermed gøre din produktion mere effektiv og klimavenlig. Konferencen er gratis og er en del af Madmødet 2022.

Vi inviterer dig til en spændende dag på Stauning Lufthavn, så du ved selvsyn kan opleve de muligheder teknologien vil spille i fremtidens produktion og logistik for fødevareerhvervet.

Konferencen har særlig fokus på robotteknologi i landbruget og fremtidens fødevareproduktion, hvorfor du i løbet af eftermiddagen kan stille spørgsmål til de virksomheder, som producerer den nye teknologi og de nye maskiner, og møde landbrugsfaglige og eksperter fra universiteterne, der gør brug heraf eller har en mening herom - så du kan blive klogere på, hvad det kræver at implementere teknologien i din produktion. Eftermiddagen byder derudover på lækre burgere, lokale øl og gode dialoger.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er et krav.

Tilmelding til konferencen kan ske her: https://brmv.nemtilmeld.dk/94/

Arrangementet afholdes i samarbejde med: Business Region MidtVest, Madmødet 2022, Stauning Lufthavn, Agro Intelli, DTU, Aarhus Universitet, Teknologisk Institut, Innovationsfonden og Interreg-projektet: ”Skridt mod et klimaneutralt landbrug”.

Du kan downloade programmet her: Robotter til lands og i luften

Download parkeringsoversigt her: Parkeringsoversigt

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
19.05
13.00 – 17.00 Gratis

Find event

Stauning Lufthavn
Lufthavnsvej 6
6900 Skjern