Highlights 1

Bliv vært for et arrangement

Vi kalder alle madfolk i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer - kom og vær en del af Madmødet 2024 i dagene 20. - 26. maj! 

Madmødet er jeres, og derfor vil vi så gerne have jeres fødevarer, jeres virksomheder, jeres ildsjæle og jeres ideer med! 

Så hvad enten du har et lokalt produkt, en restaurant eller en virksomhed i Midt- og Vestjylland, eller du har en god idé til et fedt fødevarer-arrangement, har et arrangement klar, har en god idé til et givende samarbejde eller en idé til noget helt fjerde, så tag endelig fat i os.

Vi er altid interesseret i passioneret aktører, muligheder og fede tiltag og arrangementer, der tapper ind i Madmødets agenda - eller ønsker at gøre det. 

Hvis du har et arrangement, som du gerne vil have med i Madmødet 2024, så send en mail til stine.jespersen@br-mv.dk med dit navn, virksomhedsnavn og et par sætninger om dit arrangement. 

Ønsker du sparring på muligheder, hjælp til idéudvikling på et muligt arrangement eller blot mere information om Madmødet 2024, så kontakt os endelig.

Vi håber, at I vil byde hinanden og vores borgere, besøgende, politikere og fagfolk indenfor til Madmødet, så vi sammen kan vise, hvad vi i Midt- og Vestjylland kan inden for fødevareerhvervet.  

Arrangementer behandles løbende, og Madmødets team forbeholder sig ret til at takke nej til et arrangement, hvis det falder uden for Madmødets område.

Send os en mail

Søg op til 5.000,- til dit event under Madmødet 2024!

Mikropuljen er nu åben for ansøgninger.

Er du kok, kantineleder, landbrugsproducent, fisker eller lignende, og er du/eller vil du være en del af Madmødet 2023 - så kan du nu ansøge Madmødets mikropulje om hjælp til finansiering af dine events.
Finansieringen gælder for Madmødet 2024, som finder sted fra den 20. til 26. maj 2024. Ansøg om op til 5.000 kr. til et arrengement under Madmødet 2023, der har fokus på mad, kultur og/eller bæredygtige fødevarer i Midt- og Vestjylland.
 
Lad os sammen tænde spotlyset på Midt- og Vestjylland, og vise vores attraktive og innovative fødevareregion.
Læs mere i flyeren her og find ansøgningsblanketten nedenfor. 
.
Ansøgningsblanket Mikropuljen

Sæt lokale råvarer på din menu i uge 21

Er du kok, køkkenleder, kantineleder eller restauratør, så kan du være med til at sætte spot på Midt- og Vestjyllands fantastiske råvarer gennem Madmødets Menu.

De seneste år har flere kantiner og restauranter i Midt- og Vestjylland serveret Madmødets Menu - et tiltag, hvor restauranter og køkkener under Madmødet serverer en hel menu eller udvalgte retter med lokale råvarer. Kantinelederen, kokken eller restauratøren vælger selv retterne, samt om det er samme menu alle dagene eller en ny ret hver dag. Vigtigt er blot at råvarerne er lokale. 

Læs mere om Madmødets Menu nedenfor og kontakt os på marianne.thomsen@mr-mv.dk, hvis du ønsker at være med eller høre mere om Madmødets Menu. 

Madmødets Menu 2024

Madmødet i detailhandlen

Er du købmand, varehuschef, slagtermester eller noget helt fjerde indenfor salg af fødevarer og detailhandel? Så skal du og din dagligvarebutik være en del af Madmødet 2024

Den lokale handel er under pres. Stigende urbanisering, voksende nethandel og inflationen gør det svært for lokale producenter og små detailbutikker at finde plads på markedet. En modgående tendens viser dog, at flere og flere danskere ønsker at handle i lokale forretninger og handle lokale råvarer for at støtte det lokale butiksliv, de lokale producenter og ikke mindst udviklingen af lokal-samfundet. Derfor skal borgerne i Midt- og Vestjylland præsenteres for de muligheder, som er i lokalområdet, og det har vi brug for jeres hjælp til. Vi har følgende to ideer, som vi ønsker jeres hjælp til! Henholdsvis initiativet Dine Lokale Fødevarer og initiativet Madmødets måltidskasse.

Læs mere om Madmødet i detailhandlen og jeres muligheder for at være med her.

Madmødet I Detailhandlen

Det Grønne Rejsehold

Det Grønne Rejsehold er et tilbud til danske spisesteder, fiskehandlere, slagtere og andre, der arbejder med mad

Rejseholdet drives af Food Organisation of Denmark (FOOD) og består af en gruppe dygtige danske kokke samt kommunikations- og projektfaglige personer med indgående kendskab til restaurationsbranchen, den grønne agenda og fødevareindustrien. Rejseholdet har til formål at bakke op om det enkelte spisested og understøtte stedet med faglig sparring og inspiration til udvikling af flere grønne retter på menukortet, brug af lokale råvarer, ændret arbejdsgange, indretning og/eller markedsføring.

Projektet er en håndsrækning til danske spisesteder, der ønsker hjælp, inspiration og vejledning til at udvikle nye, grønne spiseoplevelser. Foruden udgifter til råvarer er forløbet gratis for deltagende spisesteder. Det eneste den enkelte virksomhed skal investere er tid og nysgerrighed.

Madmødet og Det Grønne Rejsehold

Vi oplever en stor efterspørgsel på grønne retter i disse år, og vi ønsker, ligesom Det Grønne Rejsehold, at gøre vores for at restaurationsbranchen i Midt- og Vestjylland har de bedst mulige forudsætninger for at imødekomme den stigende interesse. 

Derfor er vi også store fortalere for Det Grønne Rejsehold, og i samarbejde med Madmødet ønsker vi at sprede mulighederne for at flere midt- og vestjyske spisesteder får et forløb helt på jeres egne præmisser.

Læs mere om Det Grønne Rejsehold her