Streetfood 10 Web

Kalder alle madfolk i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer.

Kom og vær med til Madmødet 2022 i dagene 16. maj - 22. maj. Madmødet skal gøre Midt- og Vestjylland rigere ved at invitere til dialog mellem: dem der spiser, dem der høster, dem der fisker, dem der tilbereder og dem der bestemmer. Folket, producenten, kokken og politikeren.

Madmødet er ikke blot et enkelt møde eller en enkelt smagsprøve på det, regionen kan, men en masse spændende madevents hos producenter, på torve i de midt- og vestjyske kommuner og måske hos jer?

Vi håber, I vil være med og byde inden for og vise, hvad I kan med mad, tale med andre midt- og vestjyske madfolk, borgere og måske selv få et par gode idéer med på vejen.

Vi glæder os til at se, hvad I finder på.

Skriv til cq@madmodet.dk med dit navn, virksomhedsnavn og et par sætninger om dit arrangement. 

Arrangementer behandles løbende og Madmødets team forbeholder sig ret til at takke nej til et arrangement, hvis det falder uden for Madmødets område.

Send mail

Søg 5.000,- til dit event under Madmødet

Søg Madmødets Mikropulje til dit event

Mikropuljen på op til 5000 kr. til et event under Madmødet 2022 er nu åben for ansøgninger.

Er du kok, kantineleder, landbrugsproducent, fisker eller lignende, og er du/eller vil du være en del af Madmødet 2022 -
så kan du nu ansøge Madmødets mikropulje om hjælp til finansiering af dine events.
Finansieringen gælder for Madmødet 2022 som finder sted i uge 20. Ansøg om op til 5.000 kr til et projekt under Madmødet 2022, der har fokus på mad, kultur og/eller bæredygtige fødevarer i Midt- og Vestjylland.
 
Lad os sammen tænde spotlyset på Midt- og Vestjylland, og vise vores attraktive og innovative fødevareregion.
Find ansøgningsskemaet her.
Ved spørgsmål og returnering af udfyldt ansøgning, kontakt venligst Marie-Louise Sørensen på marie-louise.sorensen@br-mv.dk 

Sæt lokale råvarer på din menu

Er du kok, køkken- kantineleder eller restauratør så vær med til at sætte spot på områdets fantastiske råvarer. Under Madmødet håber vi at rigtig mange restauranter og køkkener vil servere en menu med lokale råvarer til gæsterne. 

Læs mere i denne invitation: Sæt lokale råvarer på menuen Invitation

Skriv til: info@madmodet.dk hvis du vil vide mere om deltagelsen.