Søg op til 5.000,- til dit event under Madmødet 2023!

Mikropuljen er nu åben for ansøgninger.

Er du kok, kantineleder, landbrugsproducent, fisker eller lignende, og er du/eller vil du være en del af Madmødet 2023 - så kan du nu ansøge Madmødets mikropulje om hjælp til finansiering af dine events.
Finansieringen gælder for Madmødet 2023, som finder sted fra den 22. til 29. maj 2023. Ansøg om op til 5.000 kr. til et projekt under Madmødet 2023, der har fokus på mad, kultur og/eller bæredygtige fødevarer i Midt- og Vestjylland.
 
Lad os sammen tænde spotlyset på Midt- og Vestjylland, og vise vores attraktive og innovative fødevareregion.
Læs mere om mikropuljen her og find ansøgningsskemaet her.

Madmødets kokkeelevbattle søger passioneret kokkeelever

Er du kokkeelev i Midt- og Vestjylland - eller kender du en dygtig kokkeelev i Midt- og Vestjylland - så læs med her! 

Den 25. maj 2023 afholder vi Midt- og Vestjyllands fedeste kokkeelevbattle på Nørre Vosborg, nemlig Madmødets kokkeelevbattle. Vi søger lige nu otte dygtige kokkeelever, som skal dyste om at kvalificere sig til den internationale konkurrence European Young Chef Award.

Vinderen af Madmødets kokkeelevbattle får nemlig indstillet sin ret i den internationale kokkeelevkonkurrence European Young Chef Award af Business Region MidtVest. Business Region MidtVest betaler vinderens deltagelsesgebyr samt transport og overnatning for kokkeeleven plus én ledsager til European Young Chef Award.

Madmødets kokkeelevbattle bedømmes af yderst erfarne og anerkendte ikoner i restaurantionsbranchen

  • Ole Troelsø, Gastronomi-redaktør på Børsen
  • Dak Wichangoen, Tidligere Michelin-kok og nu dommer i Masterchef
  • Andreas Bjerring, Tidligere vinder af European Young Chef Award

Er du interesseret, så læs mere om Madmødets kokkeelevbattle, dets kriterier samt hvordan du ansøger om at komme med i konkurrencen her. Ansøgningsskemaet kan du downloade her. OBS! Du skal have tilmeldt dig inden den 12. april 2023. De otte udvalgte kandidater udvælges samt får besked i samme uge. 

Madmødets kokkeelevbattle afholdes i samarbejde med IGCat, Nørre Vosborg og Uddannelsescenter Holstebro.

Læs mere om Madmødets kokkeelevbattle

Madmødet i detailhandlen

Er du købmand, varehuschef, slagtermester eller noget helt fjerde indenfor salg af fødevarer og detailhandel? Så skal du og din dagligvarebutik være en del af Madmødet 2023! 

Den lokale handel er under pres. Stigende urbanisering, voksende nethandel og inflationen gør det svært for lokale producenter og små detailbutikker at finde plads på markedet. En modgående tendens viser dog, at flere og flere danskere ønsker at handle i lokale forretninger og handle lokale råvarer for at støtte det lokale butiksliv, de lokale producenter og ikke mindst udviklingen af lokal-samfundet. Derfor skal borgerne i Midt- og Vestjylland præsenteres for de muligheder, som er i lokalområdet, og det har vi brug for jeres hjælp til. Vi har følgende to ideer, som vi ønsker jeres hjælp til! Henholdsvis initiativet Dine Lokale Fødevarer og initiativet Madmødets måltidskasse.

Læs mere om Madmødet i detailhandlen og jeres muligheder for at være med her.

Madmødet i detailhandlen

Sæt lokale råvarer på din menu i uge 21

Er du kok, køkkenleder, kantineleder eller restauratør, så kan du være med til at sætte spot på Midt- og Vestjyllands fantastiske råvarer gennem Madmødets Menu.

De seneste år har flere kantiner og restauranter i Midt- og Vestjylland serveret Madmødets Menu - et tiltag, hvor restauranter og køkkener under Madmødet serverer en hel menu eller udvalgte retter med lokale råvarer. Kantinelederen, kokken eller restauratøren vælger selv retterne, samt om det er samme menu alle dagene eller en ny ret hver dag. Vigtigt er blot at råvarerne er lokale. 

Læs mere om Madmødets Menu og skriv til cq@madmodet.dk, hvis du ønsker at være med eller høre mere om Madmødets Menu.

Skriv til os
Streetfood 10 Web (1)

Vi kalder alle madfolk i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer - kom og vær med til Madmødet 2023 i dagene 22.-29. maj! 

Madmødet er jeres, og derfor vil vi så gerne have jeres fødevarer, jeres virksomheder, jeres ildsjæle og jeres ideer med! 

Så hvad enten du har et lokalt produkt, en restaurant eller en virksomhed i Midt- og Vestjylland, eller du har en god idé til et fedt fødevarer-arrangement, har et arrangement klar, har en god idé til et givende samarbejde eller en idé til noget helt fjerde, så tag endelig fat i os.

Vi er altid interesseret i passioneret aktører, muligheder og fede tiltag og arrangementer, der tapper ind i Madmødets agenda - eller ønsker at gøre det. 

Hvis du har et arrangement, som du gerne vil have med i Madmødet 2023, så send en mail til cq@madmodet.dk med dit navn, virksomhedsnavn og et par sætninger om dit arrangement. 

Ønsker du sparring på muligheder, hjælp til idéudvikling på et muligt arrangement eller blot mere information om Madmødet 2023, så kontakt os endelig.

Vi håber, at I vil byde hinanden og vores borgere, besøgende, politikere og fagfolk indenfor til Madmødet, så vi sammen kan vise, hvad vi i Midt- og Vestjylland kan inden for fødevareerhvervet.  

Arrangementer behandles løbende, og Madmødets team forbeholder sig ret til at takke nej til et arrangement, hvis det falder uden for Madmødets område.

Send os en mail

Det Gastronomiske Rejsehold

Det Gastronomiske Rejsehold er et gratis og anerkendt tilbud til alle, der serverer mad!

De sidste fem år har Food Organisation of Denmark sammen med Business Region MidtVest tilbudt Midt- og Vestjyske spisesteder et gratis sparringsløb igennem Det Gastronomiske Rejsehold, også tidligere kaldet Bedre Spiseoplevelser.

Drivkraften bag Det Gastronomiske Rejsehold er at løfte gastronomien uden for de større byer i Danmark, så danskere og turister kan få de bedst mulige madoplevelser i hele landet. Dansk gastronomi har buldret derudaf de sidste mange år, hvor særlige de større byer er løbet med overskrifterne, men der er også en rivende udvikling i gang uden for byerne – og den udvikling ønsker Business Region MidtVest og Det Gastronomiske Rejsehold fortsat at fremme! 

Madmødet og Det Gastronomiske Rejsehold

Vi oplever en stor udvikling inden for gastronomien i disse år, og vi ønsker, ligesom Det Gastronomiske Rejsehold, at gøre vores for at udviklingen fortsætter, så restaurationsbranchen i Midt- og Vestjylland oplever den fremgang, den opmærksomhed og den anerkendelse, som egnens kokke og vore fødevarer fortjener.

Derfor er vi også store fortalere for Det Gastronomiske Rejsehold, og i samarbejde med Madmødet 2023 ønsker vi at sprede mulighederne for at flere midt- og vestjyske spisesteder får et forløb helt på jeres egne præmisser.

Læs mere om det gratis forløb og dine muligheder på Det Gastronomiske Rejsehold - BRmidtvest.

Kontakt os for mere information