Streetfood 10 Web (1)

Vi kalder alle madfolk i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer - kom og vær med til Madmødet 2023 i dagene 22.-29. maj! 

Madmødet er jeres, og derfor vil vi så gerne have jeres fødevarer, jeres virksomheder, jeres ildsjæle og jeres ideer med! 

Så hvad enten du har et lokalt produkt, en restaurant eller en virksomhed i Midt- og Vestjylland, eller du har en god idé til et fedt fødevarer-arrangement, har et arrangement klar, har en god idé til et givende samarbejde eller en idé til noget helt fjerde, så tag endelig fat i os.

Vi er altid interesseret i passioneret aktører, muligheder og fede tiltag og arrangementer, der tapper ind i Madmødets agenda - eller ønsker at gøre det. 

Hvis du har et arrangement, som du gerne vil have med i Madmødet 2023, så send en mail til cq@madmodet.dk med dit navn, virksomhedsnavn og et par sætninger om dit arrangement. 

Ønsker du sparring på muligheder, hjælp til idéudvikling på et muligt arrangement eller blot mere information om Madmødet 2023, så kontakt os endelig.

Vi håber, at I vil byde hinanden og vores borgere, besøgende, politikere og fagfolk indenfor til Madmødet, så vi sammen kan vise, hvad vi i Midt- og Vestjylland kan inden for fødevareerhvervet.  

Arrangementer behandles løbende, og Madmødets team forbeholder sig ret til at takke nej til et arrangement, hvis det falder uden for Madmødets område.

Send os en mail

Sæt lokale råvarer på din menu i uge 21

Er du kok, køkkenleder, kantineleder eller restauratør, så kan du være med til at sætte spot på Midt- og Vestjyllands fantastiske råvarer gennem Madmødets Menu. De seneste år har flere kantiner og restauranter i Midt- og Vestjylland serveret Madmødets Menu - et tiltag, hvor restauranter og køkkener under Madmødet serverer en hel menu eller udvalgte retter med lokale råvarer. Kantinelederen, kokken eller restauratøren vælger selv retterne, samt om det er samme menu alle dagene eller en ny ret hver dag. Vigtigt er blot at råvarerne er lokale. 

Læs mere om Madmødets Menu og skriv til cq@madmodet.dk, hvis du ønsker at være med eller høre mere om Madmødets Menu.

Skriv til os

Det Gastronomiske Rejsehold

Det Gastronomiske Rejsehold er et gratis og anerkendt tilbud til alle, der serverer mad!

De sidste fem år har Food Organisation of Denmark sammen med Business Region MidtVest tilbudt Midt- og Vestjyske spisesteder et gratis sparringsløb igennem Det Gastronomiske Rejsehold, også tidligere kaldet Bedre Spiseoplevelser.

Drivkraften bag Det Gastronomiske Rejsehold er at løfte gastronomien uden for de større byer i Danmark, så danskere og turister kan få de bedst mulige madoplevelser i hele landet. Dansk gastronomi har buldret derudaf de sidste mange år, hvor særlige de større byer er løbet med overskrifterne, men der er også en rivende udvikling i gang uden for byerne – og den udvikling ønsker Business Region MidtVest og Det Gastronomiske Rejsehold fortsat at fremme! 

Madmødet og Det Gastronomiske Rejsehold

Vi oplever en stor udvikling inden for gastronomien i disse år, og vi ønsker, ligesom Det Gastronomiske Rejsehold, at gøre vores for at udviklingen fortsætter, så restaurationsbranchen i Midt- og Vestjylland oplever den fremgang, den opmærksomhed og den anerkendelse, som egnens kokke og vore fødevarer fortjener.

Derfor er vi også store fortalere for Det Gastronomiske Rejsehold, og i samarbejde med Madmødet 2023 ønsker vi at sprede mulighederne for at flere midt- og vestjyske spisesteder får et forløb helt på jeres egne præmisser.

Læs mere om det gratis forløb og dine muligheder på Det Gastronomiske Rejsehold - BRmidtvest.

Kontakt os for mere information

Kom på kursus i Økologi og Bæredygtighed

Vil I arbejde (mere) med økologi og bæredygtighed i jeres køkken?

Så er muligheden her nu. I 2023 kan I få en (eller flere) medarbejdere med på kurset ”Økologi og bæredygtighed”. Her er fokus på at få mere bæredygtighed ind i professionelle køkkener.

I løbet af otte undervisningsdage lærer I om bæredygtighed, det økologiske spisemærke, CO2-beregning, ressourcer, FN’s verdensmål, miljøledelse og meget mere. Efterfølgende holder vi tre workshop-dage for hele personalet i jeres køkken, så hele holdet arbejder i samme retning.

Kurset henvender sig både til jer, der allerede er i gang, og jer, der er i tvivl om, hvor I skal starte.

Pris: 2000 kr.
Inkl. én plads på kurset ”Økologi og bæredygtighed” med bøger og forplejning + tre workshop-dage for hele personalet i jeres køkken. Normalpris op til 45.000 kr.

Læs mere og tilmeld på https://efteruddannelse.eamv.dk/oekologi eller kontakt Inge Hummelshøj på 29 69 64 91 / ihha@eamv.dk

Kontakt os for mere information