Dato for Madmødet 2021 er fundet

Det store fødevareprojekt Madmødet bliver afholdt for første gang i dagene 27.-30. maj 2021, det er netop blevet besluttet af arrangøren bag, Business Region MidtVest. Fødevareminister Mogens Jensen har sat kryds i sin kalender.   

Madmødet er Midt- og Vestjyllands store fødevarefejring, og efter planen skulle første udgave af Madmødet have været afholdt 14.-16. maj i år, men grundet Corona situationen blev Madmødets debut flyttet til 2021 nærmere bestemt 27. – 30. maj.

”Vi gider ikke dvæle mere ved udsættelsen, den nuværende situation er vi ikke i stand til at ændre. Derimod er vi klar til at arbejde frem mod Madmødet 2021, og det ekstra år giver os masser af muligheder for at præsentere et endnu stærkere Madmøde med flere deltagere. Samtidig kan vi få skabt endnu flere madmøder i løbet af året, hvor vi sætter fødevareproducenter, kokke og virksomheder sammen om at udvikle deres forretning, og på den måde gøre Midt- og Vestjylland rigere,” fortæller Susanne Nors, leder af Business Region MidtVest.

Pressemeddelelse Dato Klar For Madmodet 2021

Madmødet 2020 bliver til Madmødet 2021

Pressemeddelelse, 2. april 2020

Business Region MidtVest har besluttet at flytte debuten for områdets store fødevarefejring Madmødet til maj 2021. Alt var ellers gjort klar til at samle de syv kommuners madaktører og borgere til tre dages hyldest til de lokale råvarer og fødevareproducenter i dagene 14. – 16. maj 2020. Men hos Business Region MidtVest er vurderingen, at selvom de danske myndigheder begynder at åbne op, så kan man ikke opnå den ønskede effekt af Madmødet, hvis det skal afholdes i maj 2020.

Læs pressemeddelelsen

Madmøder skal skabe vækst og udvikling i Midt- og Vestjylland

Pressemeddelelse, 7. oktober 2019

Syv midt- og vestjyske borgmestre har netop markeret starten på en ny fødevaresatsning under overskriften Madmødet. Hundredvis af inspirerende møder og folkelige arrangementer skal bidrage til udviklingen af fødevareerhvervet og tilbyde endnu flere at blive en del af de helt særlige madoplevelser, vi har her.

Læs pressemeddelelse